Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN
ČSN EN ISO 5495 (560032) - Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška - září 2009 - Technické normy - Ing. Jiří Hrazdil
METODY SENZORICKÉ ANALÝZY VODY A JEJICH POUŽITÍ VE VODÁRENSKÉ PRAXI
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN Návody na cvičení
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN Návody na cvičení
ČSN ISO 13302 (560692) - Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu obalového materiálu na chuť a vůni výrobku - listopad 2011 - Technické normy - Ing. Jiří Hrazdil
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby
bakalářská práce
METODY SENZORICKÉ ANALÝZY VODY A JEJICH POUŽITÍ VE VODÁRENSKÉ PRAXI
ČSN EN ISO 5495 (560032) - Senzorická analýza - Metodologie - Párová porovnávací zkouška - září 2009 - Technické normy - Ing. Jiří Hrazdil
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby
METODY SENZORICKÉ ANALÝZY VODY A JEJICH POUŽITÍ VE VODÁRENSKÉ PRAXI
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN
ČESKÁ TECHNICKÁ NORMA
SENZORICKÁ ANALÝZA POTRAVIN
Degustace piva - beerweb.cz
Fojtíková L.diplomová práce
ČSN ISO 13302 (560692) - Senzorická analýza - Metody hodnocení vlivu obalového materiálu na chuť a vůni výrobku - listopad 2011 - Technické normy - Ing. Jiří Hrazdil
Senzorické hodnocení trvanlivého masného výrobku v závislosti na technologii výroby